aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, feestelijk, weekend | indiaas |
Deze snelle massamancurry met tofoe heb je binnen een uurtje op tafel, hij barst van de specerijen en verwarmt iedereen die wat pit nodig heeft. Ga voor inspiratie uit India en maak je curry compleet met wortel-komijnsalade, kokos-limoensambal en bietenraita. Ook lekker met een klodder Griekse yoghurt met geraspte komkommer en wat papadums.
Kooktijd:45 minuten
Totale tijd:45 minuten
* Massaman-currypasta is een Thaise currypasta, het is zowel bij de gewone als Aziatische supermarkten te koop in royale potten, de natuurwinkel verkoopt kleinere hoeveelheden van ± 50 g. Biologische tofoe is meestal wat steviger dan de reguliere.
Recepten: Phoebe Wood, Fotografie: Columbus/Mirjam Bleeker, Chris Court, Styling: Kirsten Jenkins
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | snelle massamancurry met tofoe