aantal 8 | hoofdgerecht | feestelijk, kerst, najaar | |
Vlees langzaam de tijd geven om smaak te ontwikkelen en lekker mals te worden. Je geduld wordt rijkelijk beloond wanneer je deze slow roast rosbief maakt.
Voorbereiding:35 minuten
Kooktijd:15 minuten
Oven3 uur
Totale tijd:3 uur 50 minuten
*Kernthermometers zijn te koop bij de goed gesorteerde keukenwinkels. ** Mierikswortel is ook geraspt in potjes te koop bij de supermarkt. Verse mierikswortel koop je bij natuurwinkels, delicatessenzaken of bij de groenteboer.
Productie, bereiding en recepten: Nel Pit en Trudelies Schouten. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Laura Jongeneel
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Slow roast rosbief met basilicumkorst en mierikswortelsaus