aantal 4 | hoofdgerecht | | aziatisch | lactosevrij
Slablaadjes zijn verschrikkelijk ondergewaardeerd. Wij zien ze vooral als een vervanger voor wraps en taco's, maar in Azië is het een volwaardig gerecht: san choy bow. Deze variant met kimchi is heerlijk fris en pittig. Maak ook deze variant met sinaasappel en eendenborst
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Lap cheong is gedroogde en vaak ook gerookte varkensworst met veel vet, een echte smaakmaker. Of neem andere droge worstjes, evt. gerookte. Chilli bean sauce is een gefermenteerd mengsel van chilipepers, zout, tuinbonen en soms ook tarwe of sojabonen uit het Chinese Szechuan. Er zijn vele variaties te koop. Bak of verwarm het altijd voor gebruik.
RECEPTEN: KIRSTEN JENKINS | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | slablad met garnalen, kimchi & pittige gebakken rijst