aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | |
Vakantie voorbij, bijna alle scholen weer van start. Straks schuift iedereen aan tafel met nieuwe verhalen. Met vast een mooie september in het vooruitzicht, dromen we weg bij heerlijke warme namiddagen waarop je buiten nog een simpele maaltijd kunt maken. Zoals deze schouderkarbonades, die je gerust nog op de barbecue kunt leggen. Mits het mooi weer is natuurlijk…
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
*In plaats van witte bonen kun je ook hummus (puree) van elke andere peulvrucht nemen die je lekker vindt. In de supermarkt koop je bijvoorbeeld kikkererwten, linzen, bruine bonen, flageolets of reuzenbonen in blik.
Productie en recepten: Trudelies Schouten. Fotografie: Rob van der Vet. Styling: Jan Willem van Riel. Bereiding: Bart Stuart
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | schouderkarbonades met bonenpuree en wortelsalade