aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, weekend | nederlands |
Het verbaast Mister Kitchen dat wij zo weinig waardering hebben voor vis uit eigen zee. Terwijl er zoveel lekkers voor onze kust rondzwemt! Spartelverse, betaalbare én duurzame prachtvis die met een goed recept zo vanaf de kotter op tafel staat. Daarom maakt hij heerlijke schelvis in zoutkorst met pittige paprikamayo.
Kooktijd:25 minuten
Oven35 minuten
Totale tijd:1 uur
* Kun je geen grote schelvis krijgen, neem dan 2 kleinere vissen. Als je een hele vis serveert, is het leuk om de kop eraan te laten zitten.
Bekijk de video: Productie: Mister Kitchen. Fotografie: Ernie Enkelaar. Cyn Ferdinandus. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | schelvis in zoutkorst en gestoofde boerenkool met bonen