aantal 8 | bijgerecht, borrelhap, hapje, hapjes, snack | familietijd, feestelijk, vakantie, weekend | thais | lactosevrij
Kip blijft fantastisch en past in allerlei keukens. Van drumsticks met soja & steranijs tot kip met mosterd & salie of in een curry met kikkererwten & kokos: met kip wordt het vaak nét even lekkerder. Vandaag maken we lichtpittige, sappige kip met honing en gember.TIP: Geef wat uit aan verantwoord gehouden kip. Dat is iets prijziger, maar deze kippen hebben een beter leven gehad en dat proef je écht!
Voorbereiding:5 minuten
oven1 uur 20 minuten
Totale tijd:1 uur 25 minuten
RECEPTEN: PHOEBE WOOD | FOTOGRAFIE: CHRIS COURT | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | sappige kippenvleugels met sriracha, honing en gember