aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, lente, zomer | frans | glutenvrij
Eén vast recept van salade niçoise is eigenlijk niet te geven, er zijn véél variaties. Maar tonijn, groene slablaadjes, tomaat, olijven en een gekookt ei zit er altijd in. Salade niçoise staat in Frankrijk vaak op de lunchkaart, maar met op zout gepofte aardappeltjes maak je er heel makkelijk een prima hoofdgerecht van!Nóg zo'n Franse saladeklassieker?
Kooktijd:20 minuten
oven1 uur
Totale tijd:1 uur 20 minuten
* Kies bij voorkeur lijngevangen albacore tonijn met MSC-label of kijk op goedevis.nl voor een verantwoorde viskeus.
RECEPT WARREN MENDES FOTOGRAFIE CHRIS COURT STYLING KIRSTEN JENKINS
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | salade niçoise met op zout gepofte aardappels