aantal 4 | | | | glutenvrij, lactosevrij, vegan
Wil je weten hoe een meisje uit India dat niet kon koken uiteindelijk succesvol een restaurant in Londen runt, lees dan het boek van Asma Kahn. Zij is de belichaming van a force of nature, waarbij haar positieve energie haar bijzonder veel heeft gebracht. Zoals ze zelf zegt: ‘Niemand in de foodwereld was als ik: een immigrant, moslima en ook wat ouder. Maar je hoeft geen Nigella te zijn om succes te krijgen.'In delicious. oktober vind je een selectie recepten uit Kahn's nieuwe kookboek Ammu. Zoals de sada pulao hieronder. Bestel het magazine hier! Pilav: sada pulao'De klassieke Bengaalse sada pulao heeft een delicate fruitig-zoete smaak van de rozijnen. Hij wordt vooral gemaakt voor bruiloften en festivals. Als je een geopend pakje gedroogd fruit hebt dat de zachte textuur heeft verloren, maak dan deze pilav: de stoom van de rijst brengt het fruit weer tot leven', legt Asma uit.
Kooktijd:35 minuten
weken2 uur
*Laat de Indiase laurier evt. weg.
RECEPT: ASMA KAHN | FOTOGRAFIE: LAURA EDWARDS | STYLING: TAMARA VOS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | sada pulao (Bengaalse pilav) van Asma Kahn