aantal 15 | taart | | |
Rutger: 'De witte chocoladecrème voor de afwerking is op basis van banket- en bakkersroom. Ik doe er geen eidooiers in, om de crème zo licht mogelijk te houden. Vlak voor het afwerken van de taart 'marmer' ik de witte-chocolade-crème met frambozenjam.' Vier ons jubileum mee met een taart naar jouw smaak: van rijk & romig tot klein & verfijnd, van royaal & robuust tot fris & fruitig; je vindt alle recepten in het feestnummer van delicious.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:1 uur 15 minuten
oven35 minuten
Totale tijd:2 uur 20 minuten
RECEPT: RUTGER VAN DEN BROEK | FOTOGRAFIE: ERNIE ENKELAAR | STYLING: CYN FERDINANDUS | BEREIDING: YVONNE JIMMINK.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Rutgers kersttaart: sinaasappel-maanzaadtaart met witte chocolade en frambozen