aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | italiaans |
Niets zo lekker als de Italiaanse keuken, vindt delicious.friend Janneke Philippi. Wie lust er niet een heerlijke frisse soep vol jonge zomergroenten als lichte maaltijd? Of rooster op een feestelijke doordeweekse dag vruchtgroente en meng ze met kikkererwten en serveer met een heerlijke gevulde rosbief.
Kooktijd:35 minuten
Oven40 minuten
Totale tijd:1 uur 15 minuten
delicious.friend Janneke Philippi: “Voor rosbief ga ik altijd naar de slager. Vooral rosbief van de lende vind ik lekker, die heeft een heerlijke smaak. Dan krijg je net even wat meer van ca. 800 g, maar vaak vind ik dat als je zo’n stuk mooi groot vlees maakt je bij voorkeur even naar de slager gaat voor net wat meer kwaliteit. Een rosbief van de lende heeft bijv. lekker veel smaak.”
Recept, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | rosbief met geroosterde groenten