aantal 4 | hoofdgerecht | | |
Ovenschotels zijn meestal heel simpel om te maken, maar dit recept maakt het nóg makkelijker. Rode mul heeft lekker stevig visvlees en heel veel smaak. Geef bij de vis sappige trostomaatjes aan de tak, gegrild met wat olijfolie in de oven. Weinig tijd? Gebruik dan voorgekookte aardappelschijfjes uit het koelvak. Scheelt toch weer 10 minuutjes bereidingstijd.
Kooktijd:15 minuten
Oven20 minuten
Totale tijd:35 minuten
* Of vervang de rode mul door een ander stevig visje met veel smaak. Kijk op www.goedevis.nl voor suggesties.
Receptuur: Janneke Vreudenhil. Fotografi:e Eric van Lokven. Bereiding: Ingmar Niezen. Styling Jan-Willem van Riel
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | rode mul met aardappel en ansjovis