aantal 6 | hoofd, hoofdgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal |
Dit prachtige ribstuk is een echt pronkstuk voor op tafel. En wie houd er nou niet van een lekkere jus. Deze oma's jus zorgt voor een nostalgisch gevoel. Alsof je weer bij je oma aan de keukentafel zit. Voorbereiden: Het vlees kun je al een dag van tevoren insnijden, inwrijven met tijm en opbinden. Bewaar het afgedekt in de koelkast en laat 1 uur voor je het gaat roosteren op kamertemperatuur komen.
Voorbereiding:1 uur
Kooktijd:2 uur
rusten45 minuten
Totale tijd:3 uur 45 minuten
Recept & Foodstyling: Adrian Richardson, lauren Mathers, Mike Mcenearney, Ross Magnaye, Fotografie: Ben Dearnley, STyling: Emma Knowles
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | ribstuk met oma’s jus