aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | indonesisch |
Deze maand op het menu: Jannekes Indonesische favorieten! En ook die staan binnen 40 minuten op tafel, zoals elke Familietijd. Dus vul je voorraadkast met Indonesische basisingrediënten en ga aan de slag met deze makkelijke gerechten. Bijvoorbeeld rendang!
Kooktijd:30 minuten
Stoven3 uur
Totale tijd:3 uur 30 minuten
Tip: Je kunt de rendang prima de avond van tevoren maken, dan kunnen de smaken zich goed ontwikkelen. Wil je de rendang écht in 40/45 minuten klaar hebben? Vervang de sukadelappen dan door hamlappen. Draai het vuur de laatste 5 min. wat hoger en laat de saus tot de gewenste dikte inkoken.
Recepten, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | rendang daging met atjar van komkommer