delicious. aardappelchips (100 g) zijn extra dik gesneden, heel licht gezouten en gemaakt van 3 aardappelsoorten: gele agria, paarse vitelotte en rode lady rosetta. Perfect voor een borrelhapje met zure room & gerookte vis.
kooktijd10 minutesminutes
totale tijd10 minutesminutes
ingrediënten
12vitelotte aardappelchipspaarse chips
125mlzure room
½biocitroenrasp
1elbieslookgeknipt
100ggerookte zalmdun gesneden, in stukken
30gkaviaarof andere viseitjes
instructies
Maak een saus van de zure room, citroenrasp en bieslook. Breng op smaak met zout en peper. Leg de chips op een schaal. Verdeel de zalm over de chips, daarop een schep zure room en wat haringkaviaar.
Voedingswaarde:
|
|
|
auteur: delicious.
Fotografie: Alan Jensen. Styling: Cyn Ferdinandys. Bereiding: Victor de Launay. Recept: Redactie delicious.