Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
vegetarisch
aantal
6
|
bijgerecht, lunch, voorgerecht
|
doordeweeks
|
hollands
|
Snijd je venkel, appel en radijsjes flinterdun op een mandoline en hussel ze om met een frisse karnemelkdressing.
voorbereiding
10
minutes
minutes
kooktijd
10
minutes
minutes
totale tijd
20
minutes
minutes
ingrediënten
200
g
lichtbittere slablaadjes
licht bitter, bijv. frisee, witlof en radicchio
1
rode appel
in dunne partjes
50
g
walnoten
geroosterd
1
venkel
klein, in dunne plakjes
4
radijsjes
in dunne plakjes
100
g
komijnekaas
geschaafd
karnemelkdressing
1
eierdooier
4
el
olijfolie
2
el
crème fraîche
2
el
karnemelk
1
sjalot
fijngesneden
1
el
citroensap
instructies
Mix alle ingrediënten voor de dressing met wat zout en peper in een keukenmachine of met een staafmixer.
Doe alle ingrediënten voor de salade in een grote schaal en sprenkel vlak voor het serveren de dressing erover.
Voedingswaarde: | | |
auteur:
delicious.
Recept: Valli Little. Fotografie: Ben Dearnley. Styling: Vivien Walsh
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.
Mention
@deliciousnederland
of tag
#deliciousnederland
!