Cocktailspecialist Tess Posthumus combineert in deze cocktail een ambachtelijke likeur op basis van vanille en oranjebloesem met ginger ale.Ben je gek op florale smaken? Probeer dan ook zeker eens deze flan met kaymak.
Kookgerei
ook nodig: cocktailshaker, ijsblokjes, strainer, rocksglas
ingrediënten
20mloude jenever
20mlHoe Langer Hoe Liever-likeur van Wynand Fockink
20mlvers citroensap
1dash angostura bitters
90mlgingerale
instructies
Schenk de jenever, likeur, het citroensap en de angostura bitters in een cocktailshaker. Vul de cocktailshaker met ijsblokjes en shake hard.
Strain het drankje in een rocksglas gevuld met ijsblokjes. Schenk de ginger ale erbij, roer even door en garneer met een schijfje sinaasappel.
Voedingswaarde:
calorieën: 119kcal
|
|
|
koolhydraten: 13g
auteur: delicious.
RECEPT: TESS POSTHUMUS | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING: CYN FERDINANDUS | BEREIDING: BART STUART.