Verhit in een wok of soeppan de olie met de currypasta. Schenk de kokosmelk en de groentebouillon erbij. Voeg ook de gekneusde stengels citroengras toe en breng aan de kook. Kook de soep 6 min. zachtjes. Breng op smaak met zout en peper.
Kook intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ook de sugarsnaps beetgaar in 4 min. Houd het venkelgroen apart. Schaaf of snijd de venkel in ragfijne reepjes. Snijd ook de sjalotten in heel dunne halve ringen of schaaf ze met de mandoline.
Giet de noedels af en spoel kort koud. Verdeel de noedels met de sugarsnaps, venkel, sjalot en rivierkreeftjes over 4 kommen. Schenk de kokosbouillon erbij en bestrooi met het venkelgroen.
Voedingswaarde:
calorieën: 720kcal
|
eiwit: 26g
|
vet: 40g
|
koolhydraten: 61g
auteur: delicious.
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING STUDIO PHILIPPI.