De pink paloma: een fris alternatief op de margarita. Zoet, zuur, zilt, bitter… deze cocktail heeft het allemaal.
Dit is dé signature cocktail van bartender Tess.
kooktijd15 minutesminutes
totale tijd15 minutesminutes
ingrediënten
gerookt zout
60mlmezcal
5mlagavesiroop
30mlvers grapefruitsap
15mlvers limoensap
grapefruitsoda
ook nodig: ijsblokjeslongdrinkglas, cocktailshaker, strainer
instructies
Maak een randje met gerookt zout aan de buiten- kant van een longdrinkglas. Zorg ervoor dat het zout niet aan de binnenkant van het glas komt. Schenk de mezcal, agavesiroop, het grapefruitsap en limoensap in een cocktailshaker. Vul de cocktail- shaker met ijsblokjes en shake hard. Strain het drankje in het voorbereide glas, gevuld met ijsblokjes. Schenk de grapefruitsoda erbij en roer kort door. Garneer met een schijfje grapefruit.
Voedingswaarde:
|
|
|
auteur: delicious.
FOTO ERNIE ENKELAAR STYLING CYN FERDINANDUS BEREIDING VICTOR DE LAUNAY