300gmaïskorrelsvers gesneden van de kolf of uit blik
1-2tlkomijnzaad
1verse jalapeñopeper
1-2sap en rasp van biolimoenen
instructies
Snijd de avocado’s doormidden, haal de pit eruit, pel ze en snijd het vruchtvlees in plakken. Beleg 2 tortilla’s met de bonen- spread. Verdeel de avocado, jalapeño, beide soorten kaas en de helft van de koriander erover. Dek af met de laatste 2 tortilla’s. Bak de tortillatosti ± 10 min. in een droge pan met deksel. Draai ze halverwege voorzichtig om. Maak intussen de salsa. Laat de maïs uitlekken, spoel af en dep droog. Rooster de maïs in een droge koekenpan met het komijnzaad tot de maïskorrels iets blakeren en gaan springen. Snijd de jalapeño in stukjes en meng in een kom met de maïs, de rest van de koriander en het limoensap en de rasp. Breng op smaak met zout. Geef de maïssalsa bij de tosti.