Vul de sous vide met water, zet het rekje erin, sluit de deksel en stel in op 50°. Laat in ± 30 min. op temperatuur komen.
Meng de knoflook met de boter, peper en 1 tl zout. Snijd 1 citroen in dunne plakken. Verdeel de knoflookboter over de zalm en verdeel de helft van de kruiden en alle citroenplakjes over de kant zonder vel. Doe telkens 2 filets naast elkaar in een sous-vide zak.
Sluit vacuüm af, zet de zakjes in het rekje en zet in de sous-vide. Gaar in 30-35 min op 50°C.
Maak intussen de saus. Rasp de schil van de laatste citroen en pureer samen met de rest van de kruiden, de kappertjes en 4 el olie in de staafmixer tot een pesto. Breng op smaak met citroensap en versgemalen peper.
Knip de zak open en neem de filets voorzichtig uit de zak. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalm aan de velkant op hoog vuur in ± 2 min. knapperig.
Geef de zalm met de saus.
Lekker met een salade van komkommerlinten en krielaardappels in de schil.