aantal 4 | bijgerecht, hoofd, hoofdgerecht, lunch, lunchgerecht | doordeweeks, feestelijk, vakantie, weekend, zomer, zomers | frans, italiaans |
Waarom zou je voor doodgewone pasta in een pastasalade kiezen, als je ook voor zalige, gevulde pastakussentjes kunt gaan? We zijn Janneke Philippi eindeloos dankbaar voor deze slimme twist, want met ravioli blaas je zo'n beetje iedere salade heerlijk nieuw leven in. Deze kruising tussen een niçoise en een pastasalade staat deze zomer dus bij ons op repeat. Bij jou ook?
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:25 minuten
*Kies voor duurzame tonijn met het MSC- keurmerk, liefst lijngevangen.
LIEVER GEEN TONIJN? Vervang tonijn door 6 in partjes gesneden gekookte eieren
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI .
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | raviolisalade à la niçoise