aantal 4 | voorgerecht | weekend | italiaans |
Om alvast (of nog meer) in de Italiaanse sfeer te komen, een recept van de chef-kok van Il Matarello, Dheeresh Strohmenger. Deze ravioli met tuinbonen en buffelmozzarella is een favoriet lentegerecht van Dheeresh: ‘Tuinbonen zijn onlosmakelijk met de lente verbonden. Zelfs rauw vind ik tuinbonen heerlijk. Ik eet ze graag naast een glas wijn en mooi stukje pecorino.’ Nou…in deze ravioli misstaan ze ook echt niet. Bon appetit!
Kooktijd:1 uur 15 minuten
Totale tijd:1 uur 15 minuten
* Geen tuinbonenseizoen? Gebruik dan diepvries tuinbonen en haal van grote exemplaren ook het buitenste velletje af (dubbeldoppen).
Fotografie: Erik van Lokven. Styling: Cyn ferdinandus. Recepten en bereiding: Cheeresh Strohmenger. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | ravioli van tuinbonen en buffelmozzarella