aantal 8 | dessert, gebak, nagerecht, zoet | familietijd, feestelijk, lente, moederdag, picknick, vaderdag, weekend, zomer | deens, denemarken | vegetarisch
Je hoeft je niet in het zweet te werken voor dit recept, je gebruikt gewoon koelvers bladerdeeg of plakjes bladerdeeg uit het vriesvak. Zin in meer? Check onze 15 razendlekkere recepten met verse rabarber!
Kooktijd:1 uur 40 minuten
afkoelen30 minuten
Totale tijd:2 uur 10 minuten
* Of gebruik 8 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg. Snijd de diepvriesblaadjes doormidden en rol ze ± 1 cm breder en langer uit.
RECEPTEN, BEREIDING; GEORGINA ESDAILE | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: DAVID MORGAN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | rabarberschuitjes uit Denemarken