aantal 4 | hoofdgerecht, lunchgerecht | pasen, weekend | |
Raapstelen zijn het jong geoogste blad van de Chinese kool of de meiknol. Een ‘vergeten groente’ die een revival verdient! Combineer deze raapstelenfrittata met tuinbonen, Hollandse kaas en wittewijnazijn en je weet niet wat je meemaakt. Tip: extra lekker met stukjes kort geblancheerde groene asperges!
Kooktijd:20 minuten
Oven30 minuten
Totale tijd:50 minuten
* Zuurdesemcroutons zelf maken: snijd sneden zuurdesembrood in blokjes, besprenkel ze met olijfolie en bak ze (tegelijk met de frittata) 10-15 min. in de oven.
Recept: Yolanda van der Jagt. Fotografie: Ernie Enkelaar. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Jaqueline Pietrowski. Productie: Ellen van Mol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | raapstelenfrittata met tuinbonen en spinaziesalade