aantal 4 | hoofdgerecht | | internationaal | glutenvrij, lactosevrij
Wij koken graag met de seizoenen. We doen vandaag lekker veel wortel, peterseliewortel en pastinaak in een warme salade met volkorenquinoa. Snel klaar en dus precies goed voor doordeweekse dagen!
Kooktijd:40 minuten
Totale tijd:40 minuten
* Net als gewone wortels kun je peterseliewortel rauw, gebakken of gekookt eten. De enorm kruidige smaak is goed voor een lekkere boost in de quinoasalade. Of voeg een paar peterseliewortels toe aan stamppot voor meer smaak. Je koopt ze bij goed gesorteerde supermarkten, groente- of landgoedwinkels.
* Droog verse kruiden als rozemarijn, tijm en oregano op kamertemperatuur, hak ze grof, stop ze samen met grof zeezout in een zoutmolen en je eigen kruidenzout is klaar voor gebruik.
recept, styling, bereiding Janneke Philippi fotografie Serge Philippi
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | quinoa met geroosterde wortel en kikkererwten