aantal 4 | hoofdgerecht | | | glutenvrij, lactosevrij, vegan, vegetarisch
Janneke Philippi kookt als geen ander snel en makkelijk comfortfood. Haar eenpanners zijn gemaakt van maximaal 10 ingrediënten (uit de supermarkt) én staan in 30 minuten op tafel. Deze quinoasalade met geroosterde aardpeer en zoete aardappel past altijd ergens bij!
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
De beste specerijen van Euroma en de verfijnde smaakcomposities van Jonnie Boer maken Original Spices tot één van de lekkerste specerijenmelanges. Puur, authentiek en afkomstig uit alle windstreken. Heb jij ze al geprobeerd?
Tip: ook lekker als lunch Een restje van deze quinoa is heerlijk als lunchsalade de volgende dag. Voeg eventueel wat feta of blokjes Parmezaanse kaas toe.
Recepten, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | quinoa met geroosterde aardpeer en zoete aardappel