aantal | hoofd, hoofdgerecht | familietijd, feestelijk, winter, zomer, zomers | amerikaans, indiaas | lactosevrij
BBQ met een kick als het om deze pulled pork gaat! Je kunt gewoon barbecueën of — net als curry guy Dan Toombs — alles een kruidige kick geven met marinade, chutney of Indiase rub. Dat vraagt wel tijd om in te trekken, maar zo krijg je wel echt iets verrukkelijks. TIP: begin 1 dag of ± 3 uur van tevoren aan dit recept.
Kooktijd:9 uur
*Of maak de universele barbecuesaus uit Dan Toombs boek.
EXTRA TIP: Overgebleven vlees kun je een paar dagen in de koelkast bewaren of invriezen. Heerlijk in gepofte aardappel!
RECEPTEN: DAN TOOMBS | FOTOGRAFIE: KRIS KIRKHAM.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | PULLED PORK