aantal 8 | zoet | feestelijk, kerst | |
Als je nog niet aangeschoten bent van het wijnarrangement tijdens een feestdiner, waag je dan aan deze pudding met dronken sinaasappels. Het perfecte dessert met chocolade.
Voorbereiding:40 minuten
Kooktijd:10 minuten
Oven40 minuten
Totale tijd:1 uur 30 minuten
* Amandelmeel is te koop bij de natuurwinkel. Of maak zelf amandelmeel. Leg witte amandeldelen op de bakplaat en rooster ze in de oven op 175°C in 10 min. goudkleurig. Laat iets afkoelen en maal in de keukenmachine fijn. ** Met een dunschiller kun je mooie krullen van de onderkant van een reep pure chocolade (kamertemperatuur) trekken. Puur vanillemerg is in flesjes bij de natuurwinkel te koop.
Productie: Muriël Schrijn. Fotografie: Harold Pereira. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Recepten: Michiel van Eerde, Nevy Amsterdam, Katinka Huiskamp, Yolanda van der jagt, Betty Koster, Eke Mariën, Trudelies Schouten, Bart Stuart, Merijn Tol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pudding met chocolade en dronken sinaasappels