aantal 4 | hoofdgerecht | familietijd | italiaans | vegetarisch
Geniet van heerlijk verwarmend en geurig comfort food, heel makkelijk en snel te maken. Ook voor niet-vegetariërs is deze lasagne met prei, ricotta en walnoten uit Familietijd een must!
Kooktijd:25 minuten
Oven45 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
* Roer voor wat pit in de lasagne 100 g stukjes Taleggio of verbrokkelde blauwe kaas door de ricotta. Laat dan de Parmezaan in de saus weg.
boterzachte prei
Door de prei zachtjes te smoren in wat boter wordt de smaak mild, zelfs in de verte zoet, en de beet boterzacht. Een heerlijke combinatie met de rijke saus met parmezaan en ricotta.
Recept, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | prei-ricottalasagne met walnoten