aantal 4 | brunchgerecht, hoofdgerecht | feestelijk, kerst | internationaal | vegetarisch
We geven je een basisrecept voor quichedeeg waar je volop mee kunt experimenteren. Dit recept is voor een quiche met portobello, nootmuskaat en smeuïge oude kaas. Extra fijn: de quiche is perfect om voor te bereiden.
Totale tijd:1 uur 30 minuten
*Je kan de quiches 1 dag van tevoren maken. Bak kleine quiches dan 5 min. en grote 10 min. korter. Laat ze afkoelen en bewaar afgedekt en koel tot de volgende dag. Bak ze vlak voor serveren in een goed voorverwarmde oven nog 10-15 min.
Recepten: Kirsten Eckhart. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | portobelloquiches met oude kaas