aantal 8 | hoofdgerecht | familietijd, feestdagen, kerst, weekend | italiaans | glutenvrij, lactosevrij
Maak de knolselderijsalade en appels tot 2 dagen eerder en bewaar afgedekt in de koelkast. Start 2 dagen eerder met de porchetta in plaats van 1 dag. Dek af en verwijder pas 1 nacht van tevoren het plasticfolie zodat het zwoerd kan uitdrogen.
Kooktijd:1 uur
rusttijd + oventijd1 dag 7 uur
RECEPT: MATT MORAN, DOSIA BREWER, HESTER DE GOEDE | FOTOGRAFIE: ELENA HEATHERWICK, BEN DEARNLEY, JEROEN VAN DER SPEK | STYLING: EMMA KNOWLES, ANNEMIEKE PAARLBERG | FOODSTYLING: JULIE TEEKEN
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | porchetta met zoetzure appel & knolselderijsalade