aantal 4 | ijs, nagerecht | | |
Krokante popcorn met een flinke bol ijs die óók naar popcorn smaakt. Het ijs krijgt bovendien een flinke kick van zwarte peper. Yotam: 'Begin een dag van tevoren met dit ijs om de room te laten aromatiseren en een echt zoete popcornsmaak te krijgen. Je houdt wat popcorn over, maar die komt wel op!'
Kooktijd:2 uur
vriezen in de ijsmachine35 minuten
Totale tijd:2 uur 35 minuten
RECEPTEN: YOTAM OTTOLENGHI, RAMAEL SCULLY | FOTOGRAFIE: ADAM HINTON, JONATHAN LOVEKIN.
Dit recept komt uit NOPI | YOTAM OTTOLENGHI & RAMAEL SCULLY | FONTAINE UITGEVERS | € 34,95 | ISBN 9789159566149
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | popcornijs met gekaramelliseerde popcorn en zwarte peper