aantal 6 | bijgerecht | doordeweeks, kerst | indiaas | vegetarisch
We nemen een duik in de Indiase keuken en gaan voor deze pompoen met krokante kikkererwten en paneer. Dit heeft alle krachtige smaken van India in zich: mangochutney, paneer en meer. Tip: ook fijn als licht doordeweeks gerecht.
Kooktijd:35 minuten
Oven1 uur
Totale tijd:1 uur 35 minuten
* Mangochutney en mangopickles, biriyanispecerijen en paneer koop je bij winkels met Indiase ingrediënten. Ook sommige supermarkten hebben mangochutney en mangopickles.
**Kabochapompoen is een middelgrote geribbelde groene pompoen met heerlijk vruchtvlees. Deze pompoen, er zijn meerdere rassen, is minder lang houdbaar dan oranje pompoen.
Recept en tekst: Valli Little. Fotografie: Jeremy Simons. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pompoen met krokante kikkererwten en paneer