aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | italiaans |
Meer herfst dan vandaag gaan we het niet krijgen: ’s ochtends een mooi zonnetje, maar halverwege de dag grauw en grijs. Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten en maken vanavond comfortfood waar je u tegen zegt: warme pompoen-aubergine (toch al 2 herfstgroenten ten top) ovenschotel met gorgonzola. Wil je een complete maaltijd? Serveer de ovenschotel dan met zilvervlies- of notenrijst.
Kooktijd:25 minuten
Oven20 minuten
Totale tijd:45 minuten
‘Voor Jip snijd ik de ovenschotel op haar bord in grove stukken en schep het met de pasta door elkaar. Voor haar rasp ik er nog extra parmezaanse erover en ze eet er losse brokjes parmi naast.’
Recept: Yolanda van der Jagt. Fotografie: Rob van der Vet. Styling: Jan Willem van Riel. Bereiding: Bart Stuart. Productie: Trudelies Schouten. Bewerking: Online redactie delicious.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pompoen-aubergine ovenschotel met gorgonzola