aantal 4 | brunch, brunchgerecht, hapje, lunch, lunchgerecht, voorgerecht | doordeweeks, familietijd, weekend | | glutenvrij, vegetarisch
Wil je een bijzondere lunch of brunch? Bak polentakoekjes die je garneert met gebakken paddenstoelen en mozzarella. Voor de polenta en het wellen van gedroogde porcini is kokend water uit de Quooker-kraan ideaal!Probeer ook eens dit abrikozen-yoghurtontbijt met verveinethee & cantuccini.
Voorbereiding:20 minuten
Kooktijd:35 minuten
afkoelen1 uur 10 minuten
Totale tijd:2 uur 5 minuten
RECEPT: DOSIA BREWER | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING: JET KRINGS | BEREIDING: VICTOR DE LAUNAY
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | polentakoekjes met paddenstoelen en mozzarella