aantal 4 | lunchgerecht | doordeweeks | midden-oosters |
In iets meer dan een half uur een heerlijk knapperige voor-ieder-wat-wils plaattaart op je paastafel zetten? Het kan met het kant-en-klare verse bladerdeeg van Tante Fanny! Rol het deeg uit, beleg het met drie lekkere toppings, schuif ‘m de oven in en klaar!
Kooktijd:15 minuten
Oven20 minuten
Totale tijd:35 minuten
* Ingerold in bakpapier, dus extra handig uit te rollen.
Bunchtip
Lekker uitslapen? Je kunt deze voorjaarstaart grotendeels een dag van tevoren maken. Piep ‘m afgedekt met aluminiumfolie 5 minuten op in een voorverwarmde oven van 200ºC. Bestrooi de taart daarna pas met de spinazieblaadjes, grof gehakte noten en de waterkers of rucola. Tante Fanny bladerdeeg is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het bevat geen kleurstoffen, geharde vetten, smaakversterkers of conserveermiddelen. Het verse bladerdeeg is direct klaar voor gebruik!
– ADVERTORIAL –
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | plaattaart in 3 smaken