aantal 4 | bijgerecht, borrelhap, hapje, hapjes | familietijd, feestdagen, feestelijk, kerst, najaar, picknick, weekend, winter | internationaal, italiaans, mediterraan | vegetarisch
Janneke: ‘Het liefst maak ik vers pizzadeeg met gist of zuurdesemstarter. Bij weinig tijd is een pak pizzamix uit het bakschap ideaal. De bloem bevat rijsmiddel waardoor geen rijstijd nodig is.’ Een goede biologische citroen, flinterdun gesneden, is het geheim van deze heerlijke mini-pizza’s. Perfect als weekendsnack, feestelijk borrelhapje of bescheiden krachtpatser op een bont buffet! Ook lekker: pittige mini-pizza's met garnalen, makkelijke pizzaspiraaltjes of deze mini-pita pizza's met za'atar.
Kooktijd:20 minuten
oven10 minuten
Totale tijd:30 minuten
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pizzettes met citroen, buffelmozzarella en maanzaad