aantal 4 | hapjes, hoofdgerecht, lunchgerecht, ovengerecht | doordeweeks, feestelijk, weekend | fusion, italiaans, midden-oosters | lactosevrij, vegan, vegetarisch
Is het een flatbread, of juist een pizza? Who cares, it’s vegan! Maar om de vraag toch te beantwoorden: een beetje van beiden. Of beter gezegd: het beste van beiden. Voor dit gerecht mag je de mouwen opstropen, want er gaat gekneed worden! Bovenop het verse, knapperige deeg komen frisse groenten, en met een lekkere zwiep za’atar geef je ‘m extra karakter.
Kooktijd:30 minuten
kooktijd10 minuten
Totale tijd:40 minuten
* in plaats van het zelfrijzend bakmeel en de yoghurt kun je ook twee kant-en-klare (groente)pizzabodems gebruiken.
RECEPT, BEREIDING REBECCA WOOLLARD. FOTOGRAFIE TOBY SCOTT. STYLING DAVINA PERKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Pizza met tuinbonen & courgette