aantal 4 | hoofdgerecht | feestelijk | |
Wat een topper: pizza met perzik en geitenkwark. Zelfgemaakt, dus superlekker. De combi van kwark en fruit maakt ‘m heel bijzonder. Geen rijpe perziken te vinden? Kies dan voor ander steenfruit: nectarines, abrikozen of pruimen. Stook je oven heet en bak komend weekend voor je vrienden deze zoete pizza! Ook trek in een hartige pizza? Bekijk hier het recept voor mini-pizza's met pittige garnalen.
Voorbereiding:15 minuten
Kooktijd:15 minuten
rijzen1 uur
Totale tijd:1 uur 30 minuten
* Geitenkwark is te koop bij natuurwinkels en kaaswinkels. Vervang evt. door gewone kwark of zachte geitenkaas. Ahornsiroop koop je bij supermarkten en biologische winkels. Ga voor lavendelbloemetjes naar natuurwinkels of bestel ze online.
** Brood- of pizzabloem is bloem met een hoog glutengehalte. Te koop bij Italiaanse delicatessenzaken, biologische winkels en online.
Recepten: Louise Pickford & Mary Cadogen. Fotografie: Ian Wallace. Styling: Louise Pickford
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pizza met perzik en geitenkwark