aantal 4 | hoofdgerecht | | aziatisch | vegetarisch
Smaakmakers mogen in geen keukenkastje ontbreken. Deze pittige szechuan-noedels staan zo op tafel. De crispy chili-olie zorgt ervoor dat dit gerecht bomvol smaak zit.
Voorbereiding:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Ik gebruik noedels van Mong Lee Shang uit de Aziatische supermarkt, die zijn lekker breed en hebben zo’n rimpelige rand. Chilli bean sauce of toban djan is gefermenteerde pittige tuinbonenpasta. Szechuanpeper is een pittige specerij uit de Chinese keuken. In crispy chili-olie zijn chilivlokken knapperig gebakken. Zwarte azijn is een Aziatische donkere azijn. Te koop bij de ruim gesorteerde supermarkt en Aziatische supermarkt.
Recepten: Yvette van Boven, Fotografie: Eric van Lokven, Styling: Cyn Ferdinandus, Bereiding: Bart Stuart
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Pittige szechuan-noedels met paddenstoelen, gember & krokante chili-olie