aantal 10 | hapje | feestelijk | italiaans |
Trakteer dit weekend op pittige mini-pizza’s met garnalen. Natuurlijk homemade, want die zijn het allerlekkerst! Maak meteen een paar extra porties deeg en saus als je toch bezig bent, handig om in de vriezer te hebben. Toch liever een grote pizza? Probeer dan deze snelle pizza met pepperoni en burrata.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:1 uur
rijzen1 uur
Totale tijd:1 uur 30 minuten
* Semolina is fijn tarwegriesmeel, te koop bij supermarkten, natuurwinkels of Italiaanse delicatessenzaken.
** Brood- of pizzabloem is bloem met een hoog glutengehalte. Te koop bij Italiaanse delicatessenzaken, biologische winkels en online.
Recepten: Louise Pickford & Mary Cadogen. Fotografie: Ian Wallace. Styling: Louise Pickford
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pittige mini-pizza’s met garnalen