aantal 8 | zoet | feestelijk | grieks, marokkaans, midden-oosters, turks | lactosevrij, vegan
Vegan bakken is nu nog makkelijker en leuker, dankzij het vegan bakboek van delicious. culinair redacteur Dosia Brewer. Deze pistache-cranberrybaklava is heerlijk! Ontzettend zoet zoals baklava hoort te zijn, maar door de cranberry’s en sinaasappelrasp wordt het toch ook een fris gebakje. Lees hier meer over het vegan bakboek van Dosia
Voorbereiding:50 minuten
Kooktijd:55 minuten
Totale tijd:1 uur 45 minuten
Nog meer vegan bakken? Maak ook zeker deze vegan cranberry-frambozenkrans van Dosia.
RECEPTEN DOSIA BREWER | FOTOGRAFIE ERIC VAN LOKVEN | STYLING CYN FERDINANDUS | BEREIDING VICTOR DE LAUNAY, JACQUELINE PIETROWSKI
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pistache-cranberrybaklava