aantal 6 | nagerecht | feestelijk, kerst | internationaal | glutenvrij, vegan
Fan van frisse desserts? Dan is dit iets voor jou! De combinatie van kokos, ananas geven de panacotta de verfrissende factor waar je naar op zoek bent. Neem wel de tijd voor dit recept, want het opstijven en drogen duurt bij elkaar 12 uur. Maar het wachten wordt beloond!Bak ook eens deze prachtige kokos-limoentaart met ananasvulling.
Voorbereiding:40 minuten
Totale tijd:13 uur 40 minuten
* Agar-agar is een vegan bindmiddel op basis van zeewier. Agar-agar moet je even koken om het te activeren. Het is sterker dan gelatine, maar verliest eerder zijn bindkracht. Of neem 6 blaadjes gelatine, week ze ± 5 min. in koud water en roer van het vuur af door het kokosmengsel.
Recepten: Merijn Tol, Trudelies Schouten, Dosia Brewer. Fotografie, Styling: Marianne Snel. Bereiding: Yvonne Jimmink
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | piña colada-panna cotta met ananas