aantal 8 | voorgerecht | feestelijk, kerst | |
Groenteliefhebbers opgelet! Kirsten Eckhart ging met salie aan de slag en maakte hiermee een fijne pie van varkensvlees met spruitjes.
Kooktijd:1 uur 25 minuten
Stoven/ oven2 uur 35 minuten
Totale tijd:4 uur
Tijdens de stooftijd van de vulling kun je het korstdeeg maken wat nog 1 uur in de koelkast moet rusten. * Inmaakkruiden kun je zelf samenstellen. Meng gelijke delen geel mosterdzaad, venkel- zaad, dillezaad, pimentkorrels, kruidnagel, jeneverbessen en gebroken kaneelstokjes. Bewaar het mengsel in een goed afgesloten pot op een koele donkere plaats.
Recepten: Kirsten Eckhart. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pie met varkensvlees en zoetzure spruitjes met salie