aantal 4 | lunchgerecht, salade, voorgerecht | doordeweeks, zomer | |
Het was gister de Dag van de Duurzaamheid. delicious. is van mening dat je iedere dag – al is het een beetje – duurzaam bezig kunt zijn. En als je eet wat in het seizoen is, eet je met nog meer smaak en haal je zéker de juiste voedingsstoffen binnen. Neem als inspiratiebron delicious. PUUR en alles komt goed! Tip: kook groente voor in gezouten water, zodat de smaak beter behouden blijft (zout water voorkomt ook dat er vocht weglekt uit de groentecellen). Mooi meegenomen: de kleur van groente blijft ook frisser!
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
Recepten: Kirsten Eckhart. Fotografie: Erik van Lokven. Styling: Jet Krings. Foodstyling: Jacqueline Pietrowski. Productie: Trudelies Schouten
* Dit recept verscheen eerder in delicious.PUUR
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | peultjessalade met rucola en gemarineerd citrusfruit