aantal 4 | hoofdgerecht | zomer | mediterraans | lactosevrij
Een gezond en lekker ‘power’ recept van onze delicious. friend Janneke Philippi. Een fijne lichte maaltijd met al het goede van ceviche-zalm, quinoa en avocado! Ook lekker: zalm met bieten en mieriksworteldressing!
Kooktijd:25 minuten
Garen1 uur
Totale tijd:1 uur 25 minuten
kien-wa?
Quinoa (spreek uit: kien-wah) zijn kleine, afgeplatte, ronde, ivoorkleurige zaden. Ze lijken op ouderwetse speldenknopjes. Quinoa is glutenvrij en bevat veel eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. De smaak is nootachtig, de beet lekker stevig. Je vindt quinoa in het schap bij de rijst en couscous. Bij de natuurwinkel is ook nog rode en zwarte quinoa te koop.
Recept, styling en foodstyling: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | peterselie-quinoasalade met avocado & ceviche-zalm