aantal 6 | hoofd, hoofdgerecht | familietijd, herfst, kerst, najaar, vakantie, weekend, winter | perzie, perzisch |
Overal ter wereld komt soep op tafel. Wij snappen dat, want je hebt er maar één pan voor nodig en een beetje meer of minder van een ingrediënt maakt niet zoveel uit. Je maakt dus ook makkelijk extra! Voor vrienden, buren en ieder ander die een dampend kommetje kan gebruiken. Deze keer een heerlijk geurige soep uit Perzië met lamsvlees: Ash-e Sholeh Qalamkar. Neem de tijd voor deze lekkere gelaagde soep, het beste kun je een dag van tevoren beginnen! Dit recept komt uit het nieuwe nummer van delicious. magazine. Deze maand is delicious. net een wereldstad; een geweldige smeltkroes van culturen, smaken en kleuren. Shop het nummer hier.
Kooktijd:3 uur 20 minuten
weken8 uur
Totale tijd:11 uur 20 minuten
RECEPTEN: MATT PRESTON | FOTOGRAFIE: CHRIS COURT | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Perzische soep met peulvruchten en lamsvlees