aantal 4 | dessert, nagerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal | glutenvrij
Deze pavlova met kastanje-speculaasroom is om je vingers bij af te likken. De nootachtige smaak van de kastanje met de zoete smaak van speculaas maken dat het perfect bij de herfst past. Op en top najaar dankzij dit heerlijke dessert.
Voorbereiding:25 minuten
Kooktijd:2 uur 30 minuten
wachten3 uur
Totale tijd:5 uur 55 minuten
Tip: Kastanjepuree vind je bij delicatessenwinkels. Liever vervangen? Maak swirls van speculoos.
Recepten & Bereiding: Julie Teeken, Fotografie: Mevrouw Mel, Styling: Ingrid van Kuringen, Assistent Foodstyling: Tanja Haan
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pavlova met kastanje-speculaasroom