aantal 6 | hoofd, hoofdgerecht | familietijd, feestdagen, feestelijk, najaar, weekend, winter | frans, internationaal |
Paddenstoelen hebben alles: vlezige structuur, lekker hartig, vol smaak, bijna umami èn multi-inzetbaar! Samen met gekonfijte eend, specerijen en kruiden in een krokant laagje deeg krijg je een heerlijk winters gerecht. Lekker voor een feestelijk diner, maar ook heel geschikt om op een frisse weekenddag van te genieten. We hebben nog veel meer pasteitjes voor je! Wat dacht je van deze met spelt, prei en zalm?
Kooktijd:45 minuten
stoven + oven3 uur 25 minuten
Totale tijd:4 uur 10 minuten
RECEPT, BEREIDING: MERIJN TOL | FOTOGRAFIE: ERNIE ENKELAAR | STYLING: ESTHER DE MUNNIK.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pasteitjes met gekonfijte eend en paddenstoelen met steranijs en dragon