aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | engels |
We klampen ons nog even vast aan die frisse winter met comfort food pur sang. Pie! Ook een beetje omdat het deze week British Pie Week is. En omdat we deze pastei met appel en cider van Paul Hollywood zo enorm comforting vinden. Deze pastei én veel meer comforting food vind je in Klassiekers van Paul Hollywood. Met echte klassiekers als de Britse fish pie en wildpasteitjes; van zoete zaligheden als chocoladevulkaantjes, marmelade-amandelcake, schwarzwalderkirschtrifle tot en met de ‘koningin der puddingen’. ‘Dit is eten recht uit ons hart’, aldus Paul Hollywood. Handig en snel te bestellen via de webshop van Oldenhof.
Kooktijd:1 uur 10 minuten
Oven/stoven1 uur 55 minuten
Totale tijd:3 uur 5 minuten
Recept uit het boek Klassiekers van Paul Hollywood
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pastei met varkensvlees, appel & cider